Trouwen

Ik wil een gratis offerte

Huwelijkse voorwaarden

Heeft u de band al geregeld? En hoeveel gangen heeft het menu? De trouwdag is voor velen onmiskenbaar de belangrijkste dag in het leven. Het feest moet natuurlijk tot in de puntjes goed geregeld zijn. En hoewel het wat minder aanspreekt om daar bij stil te staan, geldt dat eigenlijk ook voor uw juridische situatie.

Uw Notea notaris adviseert u graag over de mogelijkheden die u heeft met uw huwelijkse voorwaarden. En dat is belangrijk. Want door deze goed in te richten kunt u zich later mogelijk veel ellende besparen. Bovendien is het soms mogelijk om fiscale voordelen te behalen met uw huwelijkse voorwaarden.

Indien u geen huwelijkse voorwaarden heeft getekend voor uw huwelijk bent u gehuwd in gemeenschap van goederen. Alle bezittingen en schulden worden dan eigendom van beide echtgenoten.

U kunt ook tijdens uw huwelijk nog huwelijkse voorwaarden maken, Met name indien er een eigen bedrijf wordt opgestart is het verstandig om het privé-vermogen goed te beschermen.

Ga daarom voor uw huwelijkse voorwaarden naar de Notea notaris. Wij helpen u graag met een persoonlijk advies.

Brochure-samen-verder

Kijk ook eens op Toptrouwen.nl

Bekijk het filmpje over trouwen of geregistreerd partnerschap

Heel fijn om met Notea te werken. Zij geven goed en deskundig advies. Op een duidelijke manier en in een goede taal, zodat een ieder het goed begrijpt.
Heel fijn dat Sandra Viveen ook voor ons duidelijk een goede overeenkomst heeft opgesteld naast de akte. En daarbij ook heeft gestreefd om al onze belangen te behartigen.

Julian uit Utrecht

Zeer goed geadviseerd. Duidelijke informatie in begrijpbare taal en er werd zeer goed geluisterd. Uitstekende communicatie.
Ik kan een ieder Notea aanbevelen!

Anna uit Hilversum

Ik ervaar Notea als flexibel, zeer deskundig en klantvriendelijk. Goed afgestemd op de vragen, adequate antwoorden, goed meedenken en prettig ondersteunend aanbod.

Krisja uit Almere

De complexe nalatenschap van mijn vader plus de afhandeling daarvan heeft Sandra Viveen in een woord perfect gedaan!

Leo uit Berkel en Rodenrijs

Ik ken Notea enkele jaren en ik ben er iedere keer weer goed, vakkundig en snel geholpen. Altijd met een persoonlijk tintje maar het zakelijke staat altijd voorop. Leuk kantoor, erg vriendelijke mensen en uitstekende service!

Hugo uit Amsterdam
  • Vorige
  • Volgende

Direct regelen

Maak een afspraak voor een adviesgesprek

Op ons kantoor, bij u thuis of online – de keuze is aan u.
Omdat u een notaris zoekt die uw taal spreekt.

Routebeschrijving