Ik wil een gratis offerte

Testament maken of wijzigen

Uw testament wijzigen is altijd mogelijk. Soms is dat zelfs aantrekkelijk omdat in een modern testament vaak fiscale besparingen kunnen worden gerealiseerd.

Is uw situatie veranderd? Zijn uw wensen veranderd? Of wilt u graag gebruik maken van de laatste fiscale mogelijkheden in uw testament? Praat dan met Notea. De EPN* gecertificeerde Estate Planners van Notea zijn altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en geven u graag advies in duidelijke taal.

* specialisten vereniging van Estate Planners voor het Notariaat

Heeft u al eerder een testament gemaakt bij Notea en wilt u slechts een kleine wijziging aanbrengen (bijvoorbeeld het wijzigen van de bewindvoerder of de voogd)? Kleine wijzigingen kunnen tegen kleine prijzen. Dat is de service van Notea.

Heel fijn om met Notea te werken. Zij geven goed en deskundig advies. Op een duidelijke manier en in een goede taal, zodat een ieder het goed begrijpt.
Heel fijn dat Sandra Viveen ook voor ons duidelijk een goede overeenkomst heeft opgesteld naast de akte. En daarbij ook heeft gestreefd om al onze belangen te behartigen.

Julian uit Utrecht

Zeer goed geadviseerd. Duidelijke informatie in begrijpbare taal en er werd zeer goed geluisterd. Uitstekende communicatie.
Ik kan een ieder Notea aanbevelen!

Anna uit Hilversum

Ik ervaar Notea als flexibel, zeer deskundig en klantvriendelijk. Goed afgestemd op de vragen, adequate antwoorden, goed meedenken en prettig ondersteunend aanbod.

Krisja uit Almere

De complexe nalatenschap van mijn vader plus de afhandeling daarvan heeft Sandra Viveen in een woord perfect gedaan!

Leo uit Berkel en Rodenrijs

Ik ken Notea enkele jaren en ik ben er iedere keer weer goed, vakkundig en snel geholpen. Altijd met een persoonlijk tintje maar het zakelijke staat altijd voorop. Leuk kantoor, erg vriendelijke mensen en uitstekende service!

Hugo uit Amsterdam
  • Vorige
  • Volgende

Direct regelen

Maak een afspraak of vraag een offerte aan

Op ons kantoor, bij u thuis of online – de keuze is aan u.
Omdat u een notaris zoekt die uw taal spreekt.

Routebeschrijving