Ik wil een gratis offerte

Volmacht

Een ongeluk zit in een klein hoekje. U kunt tijdelijk of langer belemmerd zijn in uw geestelijke of lichamelijke mogelijkheden. Denk aan een hersenbloeding, dementie of een ongeluk waardoor u bewusteloos of in coma raakt. Ondertussen draait de wereld door.

Bankzaken, belastingaangiften, uw onderneming, verkoop van uw woning. Wellicht dient uw hypotheek verhoogd te worden door de extra medische kosten. Indien u iemand machtigt om in geval van verhindering namens u te kunnen tekenen dan heeft u de zekerheid dat uw zaken altijd keurig behartigd blijven.

 

Dat geldt ook voor situaties dat er iets getekend dient te worden bij een notaris of andere officiële instanties. Als gevolmachtigde wordt meestal de partner of een van de kinderen benoemd. Nota bene: na het afgeven van een volmacht behoudt u zelf ook nog gewoon de beschikkingsmacht over uw vermogen.

Notea vertelt u hier graag meer over.

Bekijk het filmpje over volmacht of dementie en dan…naar de notaris

Heel fijn om met Notea te werken. Zij geven goed en deskundig advies. Op een duidelijke manier en in een goede taal, zodat een ieder het goed begrijpt.
Heel fijn dat Sandra Viveen ook voor ons duidelijk een goede overeenkomst heeft opgesteld naast de akte. En daarbij ook heeft gestreefd om al onze belangen te behartigen.

Julian uit Utrecht

Zeer goed geadviseerd. Duidelijke informatie in begrijpbare taal en er werd zeer goed geluisterd. Uitstekende communicatie.
Ik kan een ieder Notea aanbevelen!

Anna uit Hilversum

Ik ervaar Notea als flexibel, zeer deskundig en klantvriendelijk. Goed afgestemd op de vragen, adequate antwoorden, goed meedenken en prettig ondersteunend aanbod.

Krisja uit Almere

De complexe nalatenschap van mijn vader plus de afhandeling daarvan heeft Sandra Viveen in een woord perfect gedaan!

Leo uit Berkel en Rodenrijs

Ik ken Notea enkele jaren en ik ben er iedere keer weer goed, vakkundig en snel geholpen. Altijd met een persoonlijk tintje maar het zakelijke staat altijd voorop. Leuk kantoor, erg vriendelijke mensen en uitstekende service!

Hugo uit Amsterdam
  • Vorige
  • Volgende

Direct regelen

Maak een afspraak of vraag een offerte aan

Op ons kantoor, bij u thuis of online – de keuze is aan u.
Omdat u een notaris zoekt die uw taal spreekt.

Routebeschrijving