Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Dank voor uw aanvraag van een offerte bij ons kantoor.

Het is echter onmogelijk om een passende offerte uit te brengen zonder nadere informatie. Iedere situatie is immers anders. U kunt bij ons een adviesgesprek aanvragen voor 363 euro inclusief btw.

De offerte is derhalve gratis maar het adviesgesprek niet.

Tijdens het adviesgesprek zal uw situatie (familie & financiën) en uw wensen in kaart worden gebracht en geanalyseerd. Aan de hand daarvan zal de notaris u adviseren. Na de bespreking ontvangt u per mail:

– een korte samenvatting van het advies en hetgeen besproken is;

– een offerte op maat voor de door u gewenste akten of werkzaamheden.

De offerte omvat het opmaken van de akte, verzenden van het concept met bijsluiter, vragen beantwoorden en tot slot het passeren van de akte en de inschrijving bij de desbetreffende registers. Daarnaast zit in de kosten van de akte ook verwerkt het continue volgen van cursussen en lezen van vakliteratuur en het up-to-date houden van de akten en de juridische bijsluiter (de uitleg) aan de laatste regelgeving en arresten en de fiscale optimalisering. De notariskosten voor een akte liggen gemiddeld rond de 550 euro ex btw. Dit kan in uw geval meer of minder zijn, afhankelijk van uw wensen en situatie. Indien u meer dan 1 akte heeft is er doorgaans een combinatiekorting. De overige kosten zijn externe kosten die we doorberekenen. Onze notaris is gediplomeerd Estate Planner (fiscalist) zodat u tevens profiteert van fiscale kennis en optimalisatie. Hiermee kunt u veel belasting besparen. Indien u akkoord gaat met de offerte dan worden de advieskosten voor het eerste gesprek in mindering gebracht op het uiteindelijk te betalen bedrag bij het passeren van de akte.

Indien u akkoord bent met de kosten voor het adviesgesprek dan kunt u een mail sturen naar notaris@notea.nl met de woorden “kosten adviesgesprek akkoord” en uw telefoonnummer. Wij zullen dan contact opnemen om een afspraak in de agenda van onze notaris in te plannen. Wilt u aangeven op welke dagen of tijdstippen we u het beste kunnen bereiken?

Routebeschrijving