Verantwoord ondernemen

Maatschappelijk verantwoord ondernemen
Evenwicht tussen financieel economische resultaten, sociale belangen en het milieu. Niet alleen in het hier en nu, maar ook voor de toekomst.

People: Ieder mens heeft een unieke toegevoegde waarde voor de wereld
De hele wereld draait om mensen. U, onze client, staat bij ons centraal. Wij stemmen onze diensten af op uw wensen en budget. Wij investeren in enthousiast en gemotiveerd personeel door middel van opleidingen en trainingen. Door middel van specifieke acties stellen wij minderbedeelden in staat om basiszaken, zoals bijvoorbeeld een voogdijregeling, te regelen. Wij dragen diverse goede doelen een warm hart toe. Goed doel stichtingen worden door ons in sommige gevallen kosteloos en in andere gevallen tegen kostprijs opgericht (gereduceerd tarief).

Planet: “Take nothing but pictures, leave nothing but footprints , kill nothing but time”
Wij koesteren onze aarde en streven er naar om zoveel mogelijk een “paperless office” te zijn: zoveel mogelijk internettoepassingen en email en zo weinig mogelijk papier gebruiken. Het papier dat we gebruiken is recyclebaar. Onze stroom is groen. Ook onze bankrekening is groen. Wij blijven zoeken naar methoden om ons kantoor nog groener te maken.

Profit: Eerlijke handel leidt tot eerlijke winsten
Ondernemen betekent voor ons zaken doen, met respect voor mens en natuur, tegen een eerlijke prijs. Wij schenken koffie en thee van producenten die een zelfde visie hanteren als wij.

Maak een afspraak of vraag een offerte aan

Op ons kantoor, bij u thuis of online – de keuze is aan u.
Omdat u een notaris zoekt die uw taal spreekt.

Routebeschrijving