Aangenaam!

Notaris Viveen is de groene notaris en bovendien een van de
weinige vrouwelijke notarissen in ‘t Gooi.

img14

Notea is het moderne en bovenal maatschappelijke alternatief in het notarislandschap. Het kantoor biedt zowel de particuliere als de zakelijke cliënt alle gangbare notarisdiensten aan. Notea maakt daarbij overwegend gebruik van digitale communicatiemiddelen en is flexibel in haar afspraken. Met een optimale dienstverlening (service, bereikbaarheid, flexibiliteit) naar de cliënt enerzijds en diverse milieubesparende maatregelen anderzijds geeft Notea invulling aan haar plaats in de moderne, bewuste maatschappij.

Heel fijn om met Notea te werken. Zij geven goed en deskundig advies. Op een duidelijke manier en in een goede taal, zodat een ieder het goed begrijpt.
Heel fijn dat Sandra Viveen ook voor ons duidelijk een goede overeenkomst heeft opgesteld naast de akte. En daarbij ook heeft gestreefd om al onze belangen te behartigen.

Julian uit Utrecht

Zeer goed geadviseerd. Duidelijke informatie in begrijpbare taal en er werd zeer goed geluisterd. Uitstekende communicatie.
Ik kan een ieder Notea aanbevelen!

Anna uit Hilversum

Ik ervaar Notea als flexibel, zeer deskundig en klantvriendelijk. Goed afgestemd op de vragen, adequate antwoorden, goed meedenken en prettig ondersteunend aanbod.

Krisja uit Almere

De complexe nalatenschap van mijn vader plus de afhandeling daarvan heeft Sandra Viveen in een woord perfect gedaan!

Leo uit Berkel en Rodenrijs

Ik ken Notea enkele jaren en ik ben er iedere keer weer goed, vakkundig en snel geholpen. Altijd met een persoonlijk tintje maar het zakelijke staat altijd voorop. Leuk kantoor, erg vriendelijke mensen en uitstekende service!

Hugo uit Amsterdam
 • Vorige
 • Volgende

Ons team

 • Sandra Viveen Notaris

  Vanuit de behoefte om het notariaat op een meer eigentijdse manier vorm te geven, ben ik per 1 januari 2011 notariskantoor Notea gestart. Mijn uitdaging is om in heldere taal complexe vraagstukken inzichtelijk te maken. Met respect en persoonlijke betrokkenheid begeleid ik cliënten in hun keuzes.

  Passie voor het vak en jarenlange ervaring in het notariaat zijn voor mij de basis voor passend advies aan mijn cliënten. Naast mijn specialisatie in ondernemingsrecht heb ik mij ook gespecialiseerd in de fiscale kant van het familierecht en erfrecht (Estate Planning). Naast de diverse opleidingen die ik op dit gebied heb gevolgd en nog steeds volg, ben ik gecertificeerd lid van de specialistenvereniging voor Estate Planners in het Notariaat (EPN) en voorheen ook specialistenvereniging voor ondernemingsrecht (VOC).

  Daarnaast verzorg ik met veel plezier namens de stichting NSH de cursussen voor een zestigtal Notarissen uit het Gooi en Omstreken en heb ik daardoor regelmatig contact met hoogleraren op diverse vakgebieden. Tevens ben ik bestuurslid van de Vereniging voor Gooise Notarissen.

  Met gebruik van nieuwe media en de keuze om maatschappelijk betrokken te ondernemen hoop ik een kantoor van deze tijd neer te zetten!

 • Dido Wolvius waarnemer notaris / notarieel jurist / Kandidaat-Notaris

  Dido WOLVIUS heeft ruime ervaring op gedaan op het gebied van ondernemingsrecht bij een van de grote kantoren in Rotterdam. Ze is erg nauwkeurig en denkt in haar adviezen graag mee met de cliënt.
  Naast haar specialisatie in ondernemingsrecht, vervangt zij met veel plezier notaris Viveen als deze afwezig is.

 • Esther de Neef Notarieel juridische medewerker Onroerend Goed recht

  Esther DE NEEF runt vol overgave onze onroerend goed afdeling. Zij zorgt ervoor dat problemen worden opgelost en dat alles voor de cliënten en tussenpersonen zorgeloos verloopt. Ze heeft geen 9-tot-5 mentaliteit waardoor u zomaar op een onmogelijk tijdstip nog mail van haar kan ontvangen. Wees gerust, die kunt op het door u gewenste tijdstip lezen.

 • Emma van Huisstede Notarieel juridisch medewerker Ondernemingsrecht

  Emma VAN HUISSTEDE is met jarenlange ervaring een zeer ervaren kracht op de afdeling ondernemingsrecht. Eerder was zij werkzaam bij de grote kantoren in Amsterdam (Loeff Claeys Verbeke, Landwell en Van Doorne). Zij is een hardwerkende, vriendelijke en service gerichte medewerker.

 • Astrid van Hooren Notarieel juridisch medewerker Ondernemingsrecht

  Astrid heeft ruime ervaring in het Notariaat en diverse opleidingen daarvoor gevolgd. Zij vormt samen met Emma de ondersteuning voor Dido WOLVIUS op het gebied van ondernemingsrecht. Ze is een doortastende, gemotiveerde harde werker die de klant graag op zijn wenken bedient.

 • Demet Metin Secretaresse

  Demet is ons zonnetje in huis. Net als haar collega Annemieke is zij van alle markten thuis. Of u nu aanbelt of opbelt, vaak zal Demet de eerste zijn die u ziet of spreekt. Naast diverse andere werkzaamheden ondersteunt zij met veel enthousiasme onze afdeling Onroerend Goed en Familierecht.

 • Annemieke Borgstein Secretaresse

  Annemieke is van alle markten thuis. Ze is samen met haar collega Demet uw eerste aanspreekpunt als u ons belt, brengt u een dampende thee of heerlijke cappuccino, verzorgt de boekhouding en helpt u indien u uw handtekening moet laten legaliseren. Daarnaast registreert zij met grote zorgvuldigheid de minuutakten en zorgt zij dat iedereen zijn digitale afschrift krijgt.

 • Peter Duijzend waarnemer notaris / notarieel jurist / Kandidaat-Notaris

  Peter DUIJZEND is gespecialiseerd in familierecht en erfrecht, in het bijzonder ook de fiscale aspecten hiervan. Hij kan u van goede adviezen voorzien waarmee u problemen kunt voorkomen bij echtscheiding en overlijden. En wellicht een aantrekkelijkere gedachte: door slimme toepassingen van de wettelijke mogelijkheden, kan hij zorgen dat u substantieel belasting bespaard. Hij is gecertificeerd Estate Planner en lid van de specialistenvereniging EPN (Estate Planners in het Notariaat). Daarnaast is hij bedreven in het afwikkelen van boedels en nalatenschappen. Hij is gecertificeerd executeur en lid van de specialistenvereniging NOVEX (Notariele Vereniging voor Executeurs). Hij behandelt uw dossier van begin tot eind, van de bespreking tot en met de ondertekening (het passeren) van de akte.

  Naast zijn gespecialiseerde werkzaamheden bij Notea is hij de drijvende kracht achter het online initiatief  “Vandenotaris”. Voor eenvoudige zaken die bijna volledig online en geautomatiseerd afgehandeld kunnen worden kunt u tegen een scherp tarief terecht bij www.vandenotaris.nl. In tegenstelling tot een zaak die Notea behandelt gaat het dan om een standaard akte gebaseerd op een online door u ingevulde vragenlijst in plaats van maatwerk en advies dat op uw situatie is toegeschreven.

Maak een afspraak of vraag een offerte aan

Op ons kantoor, bij u thuis of online – de keuze is aan u.
Omdat u een notaris zoekt die uw taal spreekt.

Altijd binnen twee werkdagen gereed

Routebeschrijving