Deze goede doelen dragen
wij een warm hart toe.

Kent u een goed doel dat aandacht verdient? Laat het ons weten!

AlzheimerNederland

Alzheimer Nederland
Notariskantoor Notea draagt Alzheimer Nederland een warm hart toe. Alzheimer is een ziekte waar steeds meer mensen mee te maken krijgen, vooral door de vergrijzing en het feit dat we allemaal steeds ouder worden. Notea adviseert geïnteresseerden in het nalaten aan Alzheimer Nederland. Wordt er een testament opgesteld waarin Alzheimer Nederland voor minimaal 2.500 euro bij het eerste overlijden wordt benoemd, dan doneert Notea 10% van de notariskosten aan Stichting Alzheimer Nederland. Wij hopen hiermee ons steentje bij te dragen!
Alzheimer Nederland
Kent u iemand die de ziekte van Alzheimer heeft? Dan weet u dat deze ernstige, progressieve hersenziekte een diep menselijk leed teweegbrengt. Alzheimer is de meest voorkomende vorm van dementie. Het ziekteproces is zeer ingrijpend voor patiënt en naasten. Uiteindelijk overlijdt de patiënt gemiddeld binnen 8 jaar aan de gevolgen van deze ziekte. Alzheimer is nog niet te genezen en is volgens artsen de epidemie van de toekomst. 1 op de 5 mensen krijgt een vorm van dementie. Elk uur komen er vier patiënten bij en dit aantal stijgt de komende jaren explosief. De maatschappelijke impact van dementie is enorm. Nu al hebben een miljoen Nederlanders 24 uur per dag met dementie te maken, als patiënt, mantelzorger of binnen de familie- of vriendenkring.
Alzheimer Nederland werkt aan een betere toekomst voor mensen met dementie door financiering van wetenschappelijk onderzoek, het geven van voorlichting, ondersteuning en belangenbehartiging. Met een landelijk netwerk van duizenden vrijwilligers is er altijd iemand dichtbij voor hulp en informatie. Voorbeelden hiervan zijn de Alzheimertelefoon en meer dan 200 Alzheimer Cafés.
Kijk voor meer informatie op de website: www.alzheimer-nederland.nl


Stichting Mountain Child Care
Het is de missie van Mountain Child Care om jongeren zonder ouders in contact te brengen met hun diepste drijfveren. Van daaruit kunnen ze de leiding over hun eigen leven nemen. Die leiding stelt hen in staat om na het verlaten van hun tehuis zelfverzekerd en proactief aan de samenleving deel te nemen.

Maak een afspraak of vraag een offerte aan

Op ons kantoor, bij u thuis of online – de keuze is aan u.
Omdat u een notaris zoekt die uw taal spreekt.

Routebeschrijving