Ik wil een gratis offerte

Levenstestament

Een levenstestament is een uitgebreide volmacht waarin u iemand aanwijst om uw financiële, administratieve, fiscale en medische zaken namens u te regelen indien u daar tijdelijk of blijvend niet toe in staat bent.

Een levenstestament is een zeer persoonlijk document. U kunt hierin veel dingen regelen die u belangrijk vindt. Bovendien kunt u voorkomen dat er een hoge bijdrage aan een zorginstelling moet worden betaald en kan het vermogen fiscaal vriendelijk aan uw erfgenamen worden geschonken om later erfbelasting te besparen.

De EPN* gecertificeerde Estate Planners van Notea zijn altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en geven u graag advies in duidelijke taal.

* specialisten vereniging van Estate Planners voor het Notariaat

 

Wij adviseren u om uw levenstestament periodiek te laten checken. Als richtlijn kunt u eens per vijf jaar aanhouden of eerder indien uw persoonlijke situatie wijzigt.

Brochure wie geeft u het vertrouwen
Brochure waar zeg ik ja tegen

Heel fijn om met Notea te werken. Zij geven goed en deskundig advies. Op een duidelijke manier en in een goede taal, zodat een ieder het goed begrijpt.
Heel fijn dat Sandra Viveen ook voor ons duidelijk een goede overeenkomst heeft opgesteld naast de akte. En daarbij ook heeft gestreefd om al onze belangen te behartigen.

Julian uit Utrecht

Zeer goed geadviseerd. Duidelijke informatie in begrijpbare taal en er werd zeer goed geluisterd. Uitstekende communicatie.
Ik kan een ieder Notea aanbevelen!

Anna uit Hilversum

Ik ervaar Notea als flexibel, zeer deskundig en klantvriendelijk. Goed afgestemd op de vragen, adequate antwoorden, goed meedenken en prettig ondersteunend aanbod.

Krisja uit Almere

De complexe nalatenschap van mijn vader plus de afhandeling daarvan heeft Sandra Viveen in een woord perfect gedaan!

Leo uit Berkel en Rodenrijs

Ik ken Notea enkele jaren en ik ben er iedere keer weer goed, vakkundig en snel geholpen. Altijd met een persoonlijk tintje maar het zakelijke staat altijd voorop. Leuk kantoor, erg vriendelijke mensen en uitstekende service!

Hugo uit Amsterdam
  • Vorige
  • Volgende

Direct regelen

Maak een afspraak voor een adviesgesprek

Op ons kantoor, bij u thuis of online – de keuze is aan u.
Omdat u een notaris zoekt die uw taal spreekt.

Routebeschrijving