Aangenaam!

Notaris Viveen is de groene notaris en bovendien een van de
weinige vrouwelijke notarissen in ‘t Gooi.

img14

Notea is het moderne en bovenal maatschappelijke alternatief in het notarislandschap. Het kantoor biedt zowel de particuliere als de zakelijke cliënt alle gangbare notarisdiensten aan. Notea maakt daarbij overwegend gebruik van digitale communicatiemiddelen en is flexibel in haar afspraken. Met een optimale dienstverlening (service, bereikbaarheid, flexibiliteit) naar de cliënt enerzijds en diverse milieubesparende maatregelen anderzijds geeft Notea invulling aan haar plaats in de moderne, bewuste maatschappij.

Heel fijn om met Notea te werken. Zij geven goed en deskundig advies. Op een duidelijke manier en in een goede taal, zodat een ieder het goed begrijpt.
Heel fijn dat Sandra Viveen ook voor ons duidelijk een goede overeenkomst heeft opgesteld naast de akte. En daarbij ook heeft gestreefd om al onze belangen te behartigen.

Julian uit Utrecht

Zeer goed geadviseerd. Duidelijke informatie in begrijpbare taal en er werd zeer goed geluisterd. Uitstekende communicatie.
Ik kan een ieder Notea aanbevelen!

Anna uit Hilversum

Ik ervaar Notea als flexibel, zeer deskundig en klantvriendelijk. Goed afgestemd op de vragen, adequate antwoorden, goed meedenken en prettig ondersteunend aanbod.

Krisja uit Almere

De complexe nalatenschap van mijn vader plus de afhandeling daarvan heeft Sandra Viveen in een woord perfect gedaan!

Leo uit Berkel en Rodenrijs

Ik ken Notea enkele jaren en ik ben er iedere keer weer goed, vakkundig en snel geholpen. Altijd met een persoonlijk tintje maar het zakelijke staat altijd voorop. Leuk kantoor, erg vriendelijke mensen en uitstekende service!

Hugo uit Amsterdam
 • Vorige
 • Volgende

Ons team

 • Sandra Viveen Notaris

  Vanuit de behoefte om het notariaat op een meer eigentijdse manier vorm te geven, ben ik per 1 januari 2011 notariskantoor Notea gestart. Mijn uitdaging is om in heldere taal complexe vraagstukken inzichtelijk te maken. Met respect en persoonlijke betrokkenheid begeleid ik cliënten in hun keuzes.

  Passie voor het vak en jarenlange ervaring in het notariaat zijn voor mij de basis voor passend advies aan mijn cliënten. Naast mijn specialisatie in ondernemingsrecht heb ik mij ook gespecialiseerd in de fiscale kant van het familierecht en erfrecht (Estate Planning). Naast de diverse opleidingen die ik op dit gebied heb gevolgd en nog steeds volg, ben ik gecertificeerd lid van de specialistenvereniging voor Estate Planners in het Notariaat (EPN) en voorheen ook specialistenvereniging voor ondernemingsrecht (VOC).

  Tot en met 2023 heb ik met veel plezier namens de stichting NSH de cursussen voor een zestigtal Notarissen uit het Gooi en Omstreken georganiseerd met veelvuldig contact met hoogleraren op diverse vakgebieden. Zelf geef ik cursussen op het gebied van Notarieel Tuchtrecht.

  Ik ben enkele jaren plaatsvervangend rechter geweest bij rechtbank Arnhem-Leeuwarden en ben thans plaatsvervangend-raadsheer (rechter) bij het Gerechtshof van Amsterdam voor de Notariskamer. Tevens ben ik bestuurslid van de Vereniging voor Gooise Notarissen.

  Met gebruik van nieuwe media en de keuze om maatschappelijk betrokken te ondernemen hoop ik een kantoor van deze tijd neer te zetten!

 • Esther de Neef Notarieel jurist Onroerend Goed recht (Huis & Hypotheek)

  Esther DE NEEF runt vol overgave onze onroerend goed afdeling. Zij zorgt ervoor dat problemen worden opgelost en dat alles voor de cliënten en tussenpersonen zorgeloos verloopt. Ze heeft geen 9-tot-5 mentaliteit waardoor u zomaar op een onmogelijk tijdstip nog mail van haar kan ontvangen. Wees gerust, die kunt u op het door u gewenste tijdstip lezen.

 • Jamy van Wingerden Notarieel jurist Ondernemingsrecht

  Jamy VAN WINGERDEN is notarieel jurist en behandelt zaken op het gebied van aandelenoverdrachten, statutenwijzigingen, oprichtingen en uitgifte. Zij zorgt ervoor dat uw aandeelhoudersregister keurig wordt bijgewerkt, geeft de wijzigingen door aan de Kamer van Koophandel en het UBO register, regelt een afschrift van de getekende akte en maakt uw eigen administratie compleet door alles naar u toe te zenden. Zij is een hardwerkende, vriendelijke en service gerichte medewerker.

 • Demet Metin Notarieel juridisch medewerker Familierecht & Erfrecht

  Demet is ons zonnetje in huis. Zij ondersteunt met veel enthousiasme onze afdeling Familie & Erfrecht.

 • Annemieke Borgstein Notarieel juridisch medewerker Algemene zaken & boekhouding

  Annemieke is van alle markten thuis. Ze is samen met haar collega’s uw eerste aanspreekpunt als u ons belt, brengt u een dampende thee of heerlijke cappuccino of helpt u indien u uw handtekening moet laten legaliseren. Daarnaast registreert zij met grote zorgvuldigheid de minuutakten en zorgt zij dat iedereen zijn digitale afschrift krijgt.
  Daarnaast regelt zij een groot deel van de boekhouding en ondersteunt zij tevens de afdeling Familie & Erfrecht.

 • Josephine MAYER Notarieel juridisch medewerker Algemene zaken & administratie

  Josephine MAYER is onze enthousiaste notarieel medewerker algemene zaken. Ze is samen met haar collega’s uw eerste aanspreekpunt als u opbelt of aanbelt. Zij brengt u een dampende thee of heerlijke cappuccino of helpt u indien u uw handtekening moet laten legaliseren. Daarnaast registreert zij met grote zorgvuldigheid de minuutakten en zorgt zij dat iedereen zijn digitale afschrift krijgt.

Maak een afspraak voor een adviesgesprek

Op ons kantoor, bij u thuis of online – de keuze is aan u.
Omdat u een notaris zoekt die uw taal spreekt.

Routebeschrijving