Aangenaam!

Notaris Viveen is de groene notaris en bovendien een van de
weinige vrouwelijke notarissen in ‘t Gooi.

img14

Notea is het moderne en bovenal maatschappelijke alternatief in het notarislandschap. Het kantoor biedt zowel de particuliere als de zakelijke cliënt alle gangbare notarisdiensten aan. Notea maakt daarbij overwegend gebruik van digitale communicatiemiddelen en is flexibel in haar afspraken. Met een optimale dienstverlening (service, bereikbaarheid, flexibiliteit) naar de cliënt enerzijds en diverse milieubesparende maatregelen anderzijds geeft Notea invulling aan haar plaats in de moderne, bewuste maatschappij.

Heel fijn om met Notea te werken. Zij geven goed en deskundig advies. Op een duidelijke manier en in een goede taal, zodat een ieder het goed begrijpt.
Heel fijn dat Sandra Viveen ook voor ons duidelijk een goede overeenkomst heeft opgesteld naast de akte. En daarbij ook heeft gestreefd om al onze belangen te behartigen.

Julian uit Utrecht

Zeer goed geadviseerd. Duidelijke informatie in begrijpbare taal en er werd zeer goed geluisterd. Uitstekende communicatie.
Ik kan een ieder Notea aanbevelen!

Anna uit Hilversum

Ik ervaar Notea als flexibel, zeer deskundig en klantvriendelijk. Goed afgestemd op de vragen, adequate antwoorden, goed meedenken en prettig ondersteunend aanbod.

Krisja uit Almere

De complexe nalatenschap van mijn vader plus de afhandeling daarvan heeft Sandra Viveen in een woord perfect gedaan!

Leo uit Berkel en Rodenrijs

Ik ken Notea enkele jaren en ik ben er iedere keer weer goed, vakkundig en snel geholpen. Altijd met een persoonlijk tintje maar het zakelijke staat altijd voorop. Leuk kantoor, erg vriendelijke mensen en uitstekende service!

Hugo uit Amsterdam
 • Vorige
 • Volgende

Ons team

 • Sandra Viveen Notaris

  Vanuit de behoefte om het notariaat op een meer eigentijdse manier vorm te geven, ben ik per 1 januari 2011 notariskantoor Notea gestart. Mijn uitdaging is om in heldere taal complexe vraagstukken inzichtelijk te maken. Met respect en persoonlijke betrokkenheid begeleid ik cliënten in hun keuzes.

  Passie voor het vak en jarenlange ervaring in het notariaat zijn voor mij de basis voor passend advies aan mijn cliënten. Naast mijn specialisatie in ondernemingsrecht heb ik mij ook gespecialiseerd in de fiscale kant van het familierecht en erfrecht (Estate Planning). Naast de diverse opleidingen die ik op dit gebied heb gevolgd en nog steeds volg, ben ik gecertificeerd lid van de specialistenvereniging voor Estate Planners in het Notariaat (EPN) en voorheen ook specialistenvereniging voor ondernemingsrecht (VOC).

  Daarnaast verzorg ik met veel plezier namens de stichting NSH de cursussen voor een zestigtal Notarissen uit het Gooi en Omstreken en heb ik daardoor regelmatig contact met hoogleraren op diverse vakgebieden. Tevens ben ik bestuurslid van de Vereniging voor Gooise Notarissen.

  Met gebruik van nieuwe media en de keuze om maatschappelijk betrokken te ondernemen hoop ik een kantoor van deze tijd neer te zetten!

 • Esther de Neef Notarieel jurist Onroerend Goed recht (Huis & Hypotheek)

  Esther DE NEEF runt vol overgave onze onroerend goed afdeling. Zij zorgt ervoor dat problemen worden opgelost en dat alles voor de cliënten en tussenpersonen zorgeloos verloopt. Ze heeft geen 9-tot-5 mentaliteit waardoor u zomaar op een onmogelijk tijdstip nog mail van haar kan ontvangen. Wees gerust, die kunt u op het door u gewenste tijdstip lezen.

 • Ellen Veltman Notarieel juridisch medewerker Hypotheken & Verdeling van Onroerend Goed

  Ellen VELTMAN heeft jarenlange ervaring bij banken opgedaan als hypotheekadviseur. Nu is zij uw aanspreekpunt als u een losse hypotheek wilt afsluiten. Of het nu gaat om een oversluiting, een verhoging of een eerste hypotheek, Ellen ontzorgt u en regelt alles met uw bank, uw eventuele tussenpersoon en natuurlijk met u. Dient de woning verdeeld te worden, bijvoorbeeld omdat u gaat scheiden? Ook dan staat Ellen voor u klaar om u te helpen met raad en daad.

 • Demet Metin Notarieel juridisch medewerker Familierecht & Erfrecht

  Demet is ons zonnetje in huis. Zij ondersteunt met veel enthousiasme onze afdeling Familie & Erfrecht.

 • Annemieke Borgstein Notarieel juridisch medewerker Familierecht & Erfrecht

  Annemieke is van alle markten thuis. Ze is samen met haar collega’s uw eerste aanspreekpunt als u ons belt, brengt u een dampende thee of heerlijke cappuccino of helpt u indien u uw handtekening moet laten legaliseren. Daarnaast registreert zij met grote zorgvuldigheid de minuutakten en zorgt zij dat iedereen zijn digitale afschrift krijgt.
  Daarnaast regelt zij een groot deel van de boekhouding en ondersteunt zij tevens de afdeling Familie & Erfrecht.

Maak een afspraak of vraag een offerte aan

Op ons kantoor, bij u thuis of online – de keuze is aan u.
Omdat u een notaris zoekt die uw taal spreekt.

Routebeschrijving