Aangenaam!

Notaris Viveen is de groene notaris en bovendien een van de
weinige vrouwelijke notarissen in ‘t Gooi.

img14

Notea is het moderne en bovenal maatschappelijke alternatief in het notarislandschap. Het kantoor biedt zowel de particuliere als de zakelijke cliënt alle gangbare notarisdiensten aan. Notea maakt daarbij overwegend gebruik van digitale communicatiemiddelen en is flexibel in haar afspraken. Met een optimale dienstverlening (service, bereikbaarheid, flexibiliteit) naar de cliënt enerzijds en diverse milieubesparende maatregelen anderzijds geeft Notea invulling aan haar plaats in de moderne, bewuste maatschappij.

Heel fijn om met Notea te werken. Zij geven goed en deskundig advies. Op een duidelijke manier en in een goede taal, zodat een ieder het goed begrijpt.
Heel fijn dat Sandra Viveen ook voor ons duidelijk een goede overeenkomst heeft opgesteld naast de akte. En daarbij ook heeft gestreefd om al onze belangen te behartigen.

Julian uit Utrecht

Zeer goed geadviseerd. Duidelijke informatie in begrijpbare taal en er werd zeer goed geluisterd. Uitstekende communicatie.
Ik kan een ieder Notea aanbevelen!

Anna uit Hilversum

Ik ervaar Notea als flexibel, zeer deskundig en klantvriendelijk. Goed afgestemd op de vragen, adequate antwoorden, goed meedenken en prettig ondersteunend aanbod.

Krisja uit Almere

De complexe nalatenschap van mijn vader plus de afhandeling daarvan heeft Sandra Viveen in een woord perfect gedaan!

Leo uit Berkel en Rodenrijs

Ik ken Notea enkele jaren en ik ben er iedere keer weer goed, vakkundig en snel geholpen. Altijd met een persoonlijk tintje maar het zakelijke staat altijd voorop. Leuk kantoor, erg vriendelijke mensen en uitstekende service!

Hugo uit Amsterdam
 • Vorige
 • Volgende

Ons team

 • Sandra Viveen Notaris

  Vanuit de behoefte om het notariaat op een meer eigentijdse manier vorm te geven, ben ik per 1 januari 2011 notariskantoor Notea gestart. Mijn uitdaging is om in heldere taal complexe vraagstukken inzichtelijk te maken. Met respect en persoonlijke betrokkenheid begeleid ik cliënten in hun keuzes.

  Passie voor het vak en jarenlange ervaring in het notariaat zijn voor mij de basis voor passend advies aan mijn cliënten. Naast mijn specialisatie in ondernemingsrecht heb ik mij ook gespecialiseerd in de fiscale kant van het familierecht en erfrecht (Estate Planning). Naast de diverse opleidingen die ik op dit gebied heb gevolgd en nog steeds volg, ben ik gecertificeerd lid van de specialistenvereniging voor Estate Planners in het Notariaat (EPN) en voorheen ook specialistenvereniging voor ondernemingsrecht (VOC).

  Daarnaast verzorg ik met veel plezier namens de stichting NSH de cursussen voor een zestigtal Notarissen uit het Gooi en Omstreken en heb ik daardoor regelmatig contact met hoogleraren op diverse vakgebieden. Tevens ben ik bestuurslid van de Vereniging voor Gooise Notarissen.

  Met gebruik van nieuwe media en de keuze om maatschappelijk betrokken te ondernemen hoop ik een kantoor van deze tijd neer te zetten!

 • Suzanne Oosterhoff Kandidaat-notaris / waarnemer notaris

  Suzanne OOSTERHOFF is gespecialiseerd in familierecht, erfrecht en ondernemingsrecht. Zij denkt graag met u mee en regelt de zaken correct en snel. Zij behandelt uw dossier van begin tot eind, van de bespreking tot en met de ondertekening (het passeren) van de akte.

 • Esther de Neef Notarieel jurist Onroerend Goed recht

  Esther DE NEEF runt vol overgave onze onroerend goed afdeling. Zij zorgt ervoor dat problemen worden opgelost en dat alles voor de cliënten en tussenpersonen zorgeloos verloopt. Ze heeft geen 9-tot-5 mentaliteit waardoor u zomaar op een onmogelijk tijdstip nog mail van haar kan ontvangen. Wees gerust, die kunt op het door u gewenste tijdstip lezen.

 • Marjolein de Lange Notarieel jurist Familierecht & Ondernemingsrecht

  Marjolein DE LANGE is onze enthousiaste en getalenteerde notarieel jurist op het gebied van Familierecht (waaronder begrepen Erfrecht) en Ondernemingsrecht. Zij is altijd bereid om uw vragen te beantwoorden en denkt graag met u mee.

 • Emma van Huisstede Notarieel juridisch medewerker Ondernemingsrecht

  Emma VAN HUISSTEDE is met jarenlange ervaring een zeer ervaren kracht op de afdeling ondernemingsrecht. Eerder was zij werkzaam bij de grote kantoren in Amsterdam (Loeff Claeys Verbeke, Landwell en Van Doorne). Zij is een hardwerkende, vriendelijke en service gerichte medewerker.

 • Demet Metin Notarieel juridisch medewerker Familierecht

  Demet is ons zonnetje in huis. Zij ondersteunt met veel enthousiasme onze afdeling Familierecht.

 • Annemieke Borgstein Secretaresse

  Annemieke is van alle markten thuis. Ze is samen met haar collega Ellen uw eerste aanspreekpunt als u ons belt, brengt u een dampende thee of heerlijke cappuccino, verzorgt de boekhouding en helpt u indien u uw handtekening moet laten legaliseren. Daarnaast registreert zij met grote zorgvuldigheid de minuutakten en zorgt zij dat iedereen zijn digitale afschrift krijgt.

 • Ellen Veltman Secretaresse

  Net als haar collega Annemieke is zij van alle markten thuis. Of u nu aanbelt of opbelt, vaak zal Ellen de eerste zijn die u ziet of spreekt. Ze is een doortastende, gemotiveerde harde werker die u als klant graag op uw wenken bedient. Ze is samen met haar collega Annemieke degene die u een dampende thee of heerlijke cappuccino brengt of helpt u indien u uw handtekening moet laten legaliseren. Daarnaast registreert zij met grote zorgvuldigheid de minuutakten en zorgt zij dat iedereen zijn digitale afschrift krijgt.

Maak een afspraak of vraag een offerte aan

Op ons kantoor, bij u thuis of online – de keuze is aan u.
Omdat u een notaris zoekt die uw taal spreekt.

Altijd binnen twee werkdagen gereed

Routebeschrijving