Ik wil een gratis offerte

Maken, wijzigen of opheffen huwelijkse voorwaarden

Voor wijzigingen in uw huwelijkse voorwaarden dient u naar de notaris te gaan. Het maakt daarbij niet uit welke notaris de huwelijkse voorwaarden heeft opgesteld. Ze kunnen door iedere notaris worden gewijzigd.

 

Notea adviseert u graag over de fiscale en juridische gevolgen van een wijziging. Wanneer alles goed doorgesproken is zetten wij de nieuwe voorwaarden voor u op papier in een concept akte. Er is geen goedkeuring meer nodig van de rechtbank.

 

Notea kent de weg en kan het gehele traject, inclusief het inschrijven van de wijziging bij de rechtbank, op vlotte wijze voor u verzorgen.

Bekijk het filmpje

Ik ervaar Notea als flexibel, zeer deskundig en klantvriendelijk. Goed afgestemd op de vragen, adequate antwoorden, goed meedenken en prettig ondersteunend aanbod.

Krisja uit Almere

Wij zijn zeer tevreden met jullie. Vooral de klantvriendelijkheid en de flexibiliteit zijn goed. Jullie staan altijd klaar, zijn snel en denken mee.

Jelle uit Hilversum

De complexe nalatenschap van mijn vader plus de afhandeling daarvan heeft Sandra Viveen in een woord perfect gedaan!

Leo uit Berkel en Rodenrijs

Ik ken Notea enkele jaren en ik ben er iedere keer weer goed, vakkundig en snel geholpen. Altijd met een persoonlijk tintje maar het zakelijke staat altijd voorop. Leuk kantoor, erg vriendelijke mensen en uitstekende service!

Hugo uit Amsterdam
  • Vorige
  • Volgende

Direct regelen

Maak een afspraak of vraag een offerte aan

Op ons kantoor, bij u thuis of online – de keuze is aan u.
Omdat u een notaris zoekt die uw taal spreekt.

Altijd binnen twee werkdagen gereed

Routebeschrijving