Ik wil een gratis offerte

Levenstestament

Met een testament heeft u de rust dat uw vermogen na uw heengaan naar uw wens wordt verdeeld onder uw erfgenamen.

 

Een testament is een zeer persoonlijk document. U kunt hierin veel dingen regelen die u belangrijk vindt. Bovendien kunt u met een modern testament vaak besparen op de erfbelasting (voorheen genaamd: successierechten).

De EPN* gecertificeerde Estate Planners van Notea zijn altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en geven u graag advies in duidelijke taal.

* specialisten vereniging van Estate Planners voor het Notariaat

 

Wij adviseren u om uw testament periodiek te laten checken. Als richtlijn kunt u eens per drie jaar aanhouden of eerder indien uw persoonlijke situatie wijzigt.

Wanneer u een service-abonnement bij Notea heeft dan wordt deze automatisch door ons periodiek gecheckt. Belangrijke juridische of fiscale wijzigingen geven we aan u door. Indien deze u doen besluiten tot een wijziging dan ontvangt u op basis van dit service-abonnement een vaste korting. Zo kunt u er altijd op vertrouwen dat uw testament up to date is!

Brochure hoe regel ik mijn nalatenschap

Bekijk het filmpje

Ik ervaar Notea als flexibel, zeer deskundig en klantvriendelijk. Goed afgestemd op de vragen, adequate antwoorden, goed meedenken en prettig ondersteunend aanbod.

Krisja uit Almere

Wij zijn zeer tevreden met jullie. Vooral de klantvriendelijkheid en de flexibiliteit zijn goed. Jullie staan altijd klaar, zijn snel en denken mee.

Jelle uit Hilversum

De complexe nalatenschap van mijn vader plus de afhandeling daarvan heeft Sandra Viveen in een woord perfect gedaan!

Leo uit Berkel en Rodenrijs

Ik ken Notea enkele jaren en ik ben er iedere keer weer goed, vakkundig en snel geholpen. Altijd met een persoonlijk tintje maar het zakelijke staat altijd voorop. Leuk kantoor, erg vriendelijke mensen en uitstekende service!

Hugo uit Amsterdam
  • Vorige
  • Volgende

Direct regelen

Maak een afspraak of vraag een offerte aan

Op ons kantoor, bij u thuis of online – de keuze is aan u.
Omdat u een notaris zoekt die uw taal spreekt.

Altijd binnen twee werkdagen gereed

Routebeschrijving